Προστασία Προσωπικών Δεδομένων | GDPR

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679), τυχόν ειδικότερης εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας για ορισμένους τομείς, της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (Ν. 3471/2006 , ως εκάστοτε ισχύει) και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ)

Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε και γιατί;

Τα δεδομένα που συλλέγουμε παρέχονται οικειοθελώς από εσάς και περιορίζονται σε αυτά που είναι απαραίτητα για την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Κατά κύριο λόγο, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, αυτά περιλαμβάνουν το ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας και ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Τα στοιχεία αυτά συλλέγονται μέσω της Ιστοσελίδας ή κατά την τηλεφωνική σας επικοινωνία με την Εταιρεία και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας σχετικά με κάποια αγορά που σας ενδιαφέρει μέσω της ιστοσελίδας, καθώς και για τη γενικότερη ενημέρωση σας για προσφορές ή δυνατότητες της ιστοσελίδας. Με την εγγραφή του και τη χορήγηση έγκυρης διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο επισκέπτης παρέχει στην Εταιρία τη συναίνεσή του για την καταχώριση της διεύθυνσης αυτής στο αρχείο της και τη χρήση της για σκοπούς προώθησης της εμπορικής δραστηριότητάς του (όπως ενδεικτικά και όχι περιοριστικά αποστολή μηνιαίου newsletter).

Ποιος έχει πρόσβαση;

Σε καμία περίπτωση δεν πουλάμε τα προσωπικά σας δεδομένα και δεν τα μοιραζόμαστε με τρίτους για διαφημιστικούς ή προωθητικούς λόγους. Πρόσβαση σε αυτά έχουν μόνο οι εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι ή συνεργάτες της Εταιρείας, αποκλειστικά για τους σκοπούς που αναφέρθηκαν παραπάνω. Τα τηρούμενα στοιχεία δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους. Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η Εταιρεία φροντίζει για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων που διαχειρίζεται και λαμβάνει όλες τις απαραίτητες δικλείδες ασφαλείας για το σκοπό αυτό. Η Εταιρεία δεν διατηρεί στοιχεία πιστωτικών καρτών καθώς τα στοιχεία αυτά δίδονται απευθείας από τον χρήστη στα συνεργαζόμενα πιστωτικά ιδρύματα.

Πόσο καιρό διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Τα προσωπικά σας δεδομένα διατηρούνται για όσο διάστημα κρίνεται αναγκαίο για την επίτευξή του σκοπού για τον οποίο συλλέχθηκαν.

Ποια είναι τα δικαιώματά σας;

Έχετε δικαίωμα να μας ζητήσετε αντίγραφο των δεδομένων που τηρούμε για εσάς, καθώς και την διόρθωση, συμπλήρωση ή διαγραφή τους. Επίσης έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τον περιορισμό του τρόπου με τον οποίο τα επεξεργαζόμαστε, ή τη διαβίβαση τους σε τρίτους (“φορητότητα δεδομένων”). Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε κάποιο από τα δικαιώματα αυτά θα πρέπει να μας στείλετε ένα email στο [email protected] ή να μας καλέσετε στο 28310-54340.